I just win 2 Ipods!!!!!!!!!!

Your_Moms_Box

Free Shit / Socialism 2016
Dec 20, 2004
5,755
468
628
Dover, Delaware
#1
I've noticed recently that I keep hearing the stupid ad through my speakers when I don't even have a web browser open.


I've run Spybot and AVG anti-virus with no luck removing it.


Any ideas what's causing it, or do I just need to do another mass delete of all my porn?
 

Your_Moms_Box

Free Shit / Socialism 2016
Dec 20, 2004
5,755
468
628
Dover, Delaware
#3
I actually downloaded adaware and ran it right after I posted this.


It came up with 200ish things that spybot didn't catch...


I also am gonna do a hijack this analysis agter I reboot.
 

thelord68

There's always time for lubricant
Feb 24, 2003
1,277
0
0
Palm Beach Gardens, FL
#7
Run avg, spybot and adaware in Safe Mode. Hit F8 as the computer boots.

If you don't do it in Safe Mode, the trojan/virus is in memory and re-writes itself back to the hard drive so it reappears.
 

Your_Moms_Box

Free Shit / Socialism 2016
Dec 20, 2004
5,755
468
628
Dover, Delaware
#8
Run avg, spybot and adaware in Safe Mode. Hit F8 as the computer boots.

If you don't do it in Safe Mode, the trojan/virus is in memory and re-writes itself back to the hard drive so it reappears.
I actually tried that (sans adaware) before I posted here.


I removed a few extra entries with adaware and hijack at this point...

I'll let you know.




Hijack caught a few nasty things trying to boot up as system tasks out of the wrong directory (c:\windows instead of the system32 directory)


If all else fails, maybe I actually will get 2 ipods!!!!!!
 

Mommadeez4u

Bastard coated bastard w/ bastard filling
Mar 26, 2005
4,038
909
608
Washington, DC
#9
Also do a scan at Trend Housecall's site... free and catches viral goodness the others might miss...
 

thelord68

There's always time for lubricant
Feb 24, 2003
1,277
0
0
Palm Beach Gardens, FL
#10
If the same files keep coming up, use HijackThis feature to delete files on reboot or use a program called Killbox.
 

Your_Moms_Box

Free Shit / Socialism 2016
Dec 20, 2004
5,755
468
628
Dover, Delaware
#11
It seems to have stopped after running hijackthis, removing a few entries and re-running spybot and ad-aware.


I also got rid of everything in quarentine
 

WonkaVision

To my Friends!!! To My Friends!!!
Sep 5, 2005
3,059
1
236
HOUSTON
#12
Try running your comp in safe mode, see if the sound keeps up. Run the ad-aware during safe mode...sometimes that helps.