**MAJOR** Upgrade Today

Status
Not open for further replies.

mascan42

Registered User
Aug 26, 2002
18,636
5,517
768
Ronkonkoma, Long Island
The mobile version of the site seems incredibly slow, if not unreachable at times. The sidebar menu is also really tricky, since the only thing that's selectable at times is the close button.
 

Pigdango

Silence, you mortal Fuck!
Donator
Jun 22, 2004
75,833
49,013
788
The mobile version of the site seems incredibly slow, if not unreachable at times. The sidebar menu is also really tricky, since the only thing that's selectable at times is the close button.
When I use the mobile site, everyone's usernames show up vertically, like

m
a
s
c
a
n
4
2

In those instances, I really enjoy @Mags posts, because it doesn't take as long to scroll past them.
 

Mags

Edgelord
Donator
Oct 22, 2004
34,766
11,917
693
Ill Repute
When I use the mobile site, everyone's usernames show up vertically, like

m
a
s
c
a
n
4
2

In those instances, I really enjoy @Mags posts, because it doesn't take as long to scroll past them.
Wouldn't it take longer?
 

Frankie_b

Talk softly and drive a big tank!
Aug 31, 2009
12,697
6,526
363
Scotland
Another fun feature, after making a quick post using the box at the end of each page the fucking thing doesnt clear.
 

Von Maestro

Registered User
Mar 12, 2010
1,557
1,503
323
When I use the mobile site, everyone's usernames show up vertically, like

m
a
s
c
a
n
4
2

In those instances, I really enjoy @Mags posts, because it doesn't take as long to scroll past them.
Same thing happens to me, but I'm still not enjoying Mags' posts. :action-sm
 

Bill Lehecka

The Fat Horse v. 2.0
Donator
Dec 8, 2004
35,759
15,240
718
Cohoes, NY
Not sure what you did, @zagman76 but all of the mobile templates look terrible now. The default one doesn’t have the top bar anymore, and the darker themes have the user name show up in vertical.
 

zagman76

Wackbagger, Geek, Administrator
Wackbag Staff
Nov 18, 2004
12,603
593
628
Long Island, NY
I can’t seem to catch a break...

There’s apparently a bug in the skins, which is causing the weird display on mobil. The ‘Xen Default’ skin works fine though. I believe it’s selectable.
 
Status
Not open for further replies.