Quicktime Player Not Working Anymore

Jan 25, 2006
33,635
4,413
578
Saint Louis
#1
I'm using a Mac, I have the most updated Quick Time Player. It was working like 4-5 days ago, but now when I hit Play, it does nothing.

It loads, it shows up, I can move the cursor and view what the video is. I can drag the cursor along like a flip-book, and it shows all the still, just won't play.

Of course this is just a porn issue, but still...

It loads.
I hit "Play", it works in that the only option now is "Pause", like it's playing, but nothing happens.
And then I can scan through, and see still images.

It's just for WMV I guess. Any Idears





 

stellarcomics

Registered User
Jul 25, 2005
6,947
1,572
593
#2
Do you use flip4mac to play wmv vids? If so; switch to Mplayer or VLC.
FYI: I totally expected your screen caps to be trans clips. :)
 
Jan 25, 2006
33,635
4,413
578
Saint Louis
#3
Do you use flip4mac to play wmv vids? If so; switch to Mplayer or VLC.
FYI: I totally expected your screen caps to be trans clips. :)
I had to find a suitable screen grab...
I use VLC for everything else, except the WMV.

For some reason the WMV stuff doesn't work great in my VLC all the time. It gets blocky and you can just tell it's not running smooth.
I've had the Flip4Mac, and even redownloaded it toady and reinstalled, and nothing.

Thing is, all .MOV files work fine, just WMV

Oh well, I'll use VLC
 

stellarcomics

Registered User
Jul 25, 2005
6,947
1,572
593
#4
I use smartconverter pro to rip all my clips to mp4 format (apple tv/iphone/ipad compatible). Fuck Microsoft and their shitty movie format.