Wackbag.com Update!

Status
Not open for further replies.

zagman76

Wackbagger, Geek, Administrator
Wackbag Staff
#1
Hello - as some of you may have noticed lately, the server/board has been just a little sluggish lately and even occasionally un-responsive. Hardly anyone has mentioned it, or complained about it so my first instinct has been to just leave things alone as they will work themselves out.

Well - just the other day, I was posting and I had to wait a WHOLE 2.7 SECONDS before my post appeared! Clearly this is unacceptable!!!

As a result - I have started the steps needed to have a new server provisioned!

I am hoping the move can be completed within the next 2 weeks or so, and we can put this 5-year old box to rest finally.

In the mean-time, I have been and will continue to disable some of the more server intensive processes that run to try and keep the basics running smoothly.

Thanks for your patience, and I in no way care if this causes any inconvenience to you!

:action-sm
 

fletcher

Darkness always says hello.
Donator
#2
I detect a hint of sarcasm there, sir. ;)
 

Party Rooster

Unleash The Beast
#3
Nonsense. The board is running fine. All these people keep double posting because they're noobs.
 
#4
Now that you mention it zagman76, the board has been running a bit sluggish lately.
 

Begbie

Wackbag Generalissimo
#6
Shit......this means I'm going to need something else to complain about.
 

ruckstande

Posts mostly from the shitter.
#9
Not sure what causes a double post because this has never happened to me before. Good luck on your server migration bro.
 

Lord Zero

Viciously Silly
#10
I don't know what you're talking about, zag. The board has been running like a dream lately. :rolleyes:
 

Begbie

Wackbag Generalissimo
#11
I don't know what you're talking about, zag. The board has been running like a dream lately. :rolleyes:
:) I think AH and I have been the biggest complainers. Of course, now that you disabled a few things...it's been working great for me.
 

Lord Zero

Viciously Silly
#12
:) I think AH and I have been the biggest complainers. Of course, now that you disabled a few things...it's been working great for me.
I've had the same log-in issue. Other than that, I haven't had any problems today. I can't wait for the new server, though.
 

samurai

Ridiculum Anserini
#15
It looks like one of the casualties is the "Who is currently in this thread" list.

How...oh how are we going to keep tabs on Fenrir?
 
#16
Not sure what causes a double post because this has never happened to me before. Good luck on your server migration bro.
I noticed a couple times after I'd post a reply I'd get the "Slow down there skippy" message with the "advanced" reply box open and I think people just click to send it again without reading that message. I usually use quick replies so that may be why I catch it.
 
#17
FU section moved up?

Also, I noticed I can't log in from my iPad. I put the stuff in, it says "Thanks for logging in" or whatever, but then I'm not logged in.
No biggie, I never use the iPad, just saying.

FIX THE TAB ENTER!!!!! :action-sm
 

Sinn Fein

Infidel and White Interloper
Wackbag Staff
#18
FU section moved up?

Also, I noticed I can't log in from my iPad. I put the stuff in, it says "Thanks for logging in" or whatever, but then I'm not logged in.
No biggie, I never use the iPad, just saying.

FIX THE TAB ENTER!!!!! :action-sm
Clear cookies, if that's even possible on an iPad.

That should fix the login problem.
 

Pigdango

Silence, you mortal Fuck!
Donator
#19
It looks like one of the casualties is the "Who is currently in this thread" list.

How...oh how are we going to keep tabs on Fenrir?
You think a guy like fenrir is going to come this close to getting caught and sticks his head out? My guess is you'll never hear from him again.
 

Party Rooster

Unleash The Beast
#20
You think a guy like fenrir is going to come this close to getting caught and sticks his head out? My guess is you'll never hear from him again.
Don't look now but...watch your step in the listening thread...

 

Ballbuster1

In The Danger Zone...
Wackbag Staff
#22
Not sure what causes a double post ...
Here's one tip, if your browser gives you that pop-up box asking you if you
want to navigate away from the page after you try to post something,
CLICK YES!!! It actually makes the post go thru. Clicking no fucks things up.
 

samurai

Ridiculum Anserini
#23
Here's one tip, if your browser gives you that pop-up box asking you if you
want to navigate away from the page after you try to post something,
CLICK YES!!! It actually makes the post go thru. Clicking no fucks things up.
Yes...yes it does, and yes...yes I will.
 
#24
FU section moved up?

Also, I noticed I can't log in from my iPad. I put the stuff in, it says "Thanks for logging in" or whatever, but then I'm not logged in.
No biggie, I never use the iPad, just saying.

FIX THE TAB ENTER!!!!! :action-sm
Clear cookies, if that's even possible on an iPad.

That should fix the login problem.
I notice the same thing on my iphone but if you login then click on menu to go to forums you will actually be logged in from then on. Some reason its not re-routing properly.
 
Status
Not open for further replies.
Top