Wackbag upgraded to XenForo v1.3.0! Report bugs here!

Status
Not open for further replies.

zagman76

Wackbagger, Geek, Administrator
Wackbag Staff
Joined
Nov 18, 2004
Messages
12,593
Likes
589
Points
628
Location
Long Island, NY
#1
Let me know!
 

Ballbuster1

In The Danger Zone...
Wackbag Staff
Joined
Aug 26, 2002
Messages
102,377
Likes
16,437
Points
839
Location
Your house, behind the couch
#5
I think he's talking about the "quote" code button which is missing from both the basic and advanced post toolbars.
Right but the quote button is now just for multi quote.
The reply button in a post quotes that post.
For a reply with out a quote you just use the old "quick reply"
box at the bottom of the page you're on.
 

whiskeyguy

PR representative for Drunk Whiskeyguy.
Donator
Joined
Jan 12, 2010
Messages
36,255
Likes
21,859
Points
398
Location
Northern California
#6
I think he's talking about the "quote" code button which is missing from both the basic and advanced post toolbars.
You mean to insert the quote tags around text? I never realized that was available. I always typed "[ quote]" in manually.
 

Ballbuster1

In The Danger Zone...
Wackbag Staff
Joined
Aug 26, 2002
Messages
102,377
Likes
16,437
Points
839
Location
Your house, behind the couch
#7
You mean to insert the quote tags around text? I never realized that was available. I always typed "[ quote]" in manually.
There used to be a quote box in the top of the reply box.
That seems to be gone with the latest update.
 

Begbie

Wackbag Generalissimo
Joined
Jul 21, 2003
Messages
17,793
Likes
5,126
Points
763
Location
Wilmington, NC
#11
It's 7:09pm and the site isn't doing it's daily backup/maintenance. Did that change too?
 

whiskeyguy

PR representative for Drunk Whiskeyguy.
Donator
Joined
Jan 12, 2010
Messages
36,255
Likes
21,859
Points
398
Location
Northern California
#12
It's 7:09pm and the site isn't doing it's daily backup/maintenance. Did that change too?
We just haven't posted anything worthy of being backed up in the last 15 hours.
 

zagman76

Wackbagger, Geek, Administrator
Wackbag Staff
Joined
Nov 18, 2004
Messages
12,593
Likes
589
Points
628
Location
Long Island, NY
#14
It's 7:09pm and the site isn't doing it's daily backup/maintenance. Did that change too?
We just haven't posted anything worthy of being backed up in the last 15 hours.
I was hoping someone would notice this!

Code:
--single-transaction -quick
is your friend!
 

steve500

Registered User
Joined
Oct 20, 2008
Messages
4,520
Likes
2,099
Points
368
Location
35,000 ft
#15
On Tapatalk, it no longer tells you the author of a post that's quoted by someone.
 

whiskeyguy

PR representative for Drunk Whiskeyguy.
Donator
Joined
Jan 12, 2010
Messages
36,255
Likes
21,859
Points
398
Location
Northern California
#16
On Tapatalk, it no longer tells you the author of a post that's quoted by someone.
I checked on both my phone and tablet (both Android), and both show the original author in the quote. Are you using Tapatalk Pro (4.x)?
 

zagman76

Wackbagger, Geek, Administrator
Wackbag Staff
Joined
Nov 18, 2004
Messages
12,593
Likes
589
Points
628
Location
Long Island, NY
#17

BIV

I'm Biv Dick Black, the Over Poster.
Joined
Apr 22, 2002
Messages
78,139
Likes
27,218
Points
898
Location
Seattle
#19
I'm sure you know, But Wackbag is loading at a snails pace. Though it's actually better than it was yesterday, it still sometimes takes 10-20 seconds for a page to load.
 

Pigdango

Silence, you mortal Fuck!
Donator
Joined
Jun 22, 2004
Messages
75,693
Likes
48,920
Points
718
#20
I'm sure you know, But Wackbag is loading at a snails pace. Though it's actually better than it was yesterday, it still sometimes takes 10-20 seconds for a page to load.
Perhaps more than that. It took about 30 seconds for your quote to come up. Wackbag is broken. :(
 

samurai

Ridiculum Anserini
Joined
May 16, 2007
Messages
20,649
Likes
4,146
Points
568
Location
Chicago
#21
I'm sure you know, But Wackbag is loading at a snails pace. Though it's actually better than it was yesterday, it still sometimes takes 10-20 seconds for a page to load.
This...on both my desktop and phone. I thought it might be teething problems at first, but it's still slow at times.
 

Bill Lehecka

The Fat Horse v. 2.0
Donator
Joined
Dec 8, 2004
Messages
35,750
Likes
15,237
Points
718
Location
Cohoes, NY
#22
This new Chitika ad system is fucking terrible and obtrusive. I load the page, and their ad sake up an eighth of screen real estate. I don't see it with my regular computer (AdBlock) but it's noticeable on my iPad.
 

Bluestreak

This space intentionally left blank.
Joined
Sep 27, 2007
Messages
4,557
Likes
276
Points
398
Location
Mawl-din, MA
#23
I understand you need to pay for hosting, but the ad widget needs to go.
No matter how much money you may be making from the banners, it's not worth scraping data, exposing members personal information, and putting users at risk for all kinds of attacks from them.
 
Last edited:

Bill Lehecka

The Fat Horse v. 2.0
Donator
Joined
Dec 8, 2004
Messages
35,750
Likes
15,237
Points
718
Location
Cohoes, NY
#24
AWESOME solution for the ad question! If you donate, no ads!

Great!
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom